PREDOIU: Tacerea generalului OPREA DECREDIBILIZEAZA Ministerul de Interne. Ii solicit DEMISIA

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU cere DEMISIA vicepremierului si ministrului de Interne GABRIEL OPREA, in urma incidentului soldat cu MOARTEA AGENTULUI DE POLITIE RUTIERA BOGDAN GIGINA.

Predoiu in acuza pe Gabriel Oprea ca “Patru zile au fost un interval rezonabil, in care am asteptat cu totii lamuriri, dar pe care domnul Oprea l-a folosit exclusiv pentru A PASTRA TACEREA, ceea ce a creat perceptia de MUSAMALIZARE a situatiei in care, aspect grav, a implicat si Politia Romana.” In aceste conditii, afirma Catalin Predoiu, “nu mai exista decat CALEA DEMISIEI PENTRU A SALVA CREDIBILITATEA MINISTERULUI DE INTERNE, a Politiei Romane si pentru a onora soldatul cazut pe care l-a lasat in urma. Ii solicit ministrului de Interne sa demisioneze din functie!”, se arata intr-un comunicat remis sambata.

CITESTE SI: (VIDEO) PONTA NU A RASPUNS INTREBARILOR JURNALISTILOR CU PRIVIRE LA POLITISTUL DECEDAT: POATE VORBESC IN CHINEZA

Catalin Predoiu mai subliniaza, in comunicat, ca “Stau si ma intreb de ce MARILE TELEVIZIUNI DE STIRI, cu exceptia Digi TV, se cam FAC CA PLOUA in privinta cazului BOGDAN GIGINA (pun acest nume, poate ca rascoleste ceva in cei care fac programul editorial), de ce ignora valul urias din presa online si de pe Facebook. Acest semi-baraj mediatic intins peste cazul Gigina seamana foarte mult cu refuzul lui Ponta de a deschide sectii de votare anul trecut la prezidentiale. Se va sfarsi la fel ca anul trecut!”

Sursa foto: Realitatea