PREGATITI-VA de FURTUNA! SFATURILE ISU BUCURESTI-ILFOV PENTRU CETATENI

Reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov se pregatesc pentru fenomenele meteo extreme anuntate pentru sambata si recomanda cetatenilor diferite modalitati  de protectie pentru in orele in care Capitala se va afla sub avertizare de cod portocaliu de furtuna.

De asemenea, reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov recomanda oamenilor sa isi instaleze pe telefoanele mobile aplicatia DSU pentru avertizarea populatiei. Aplicatia DSU poate fi descarcata din Google Play si iTunes. In aceasta ordine de idei, reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov au transmis si ce masuri s-au luat in conditiile emiterii codului portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant intens:

1. Informarea populatiei si formularea de recomandari aferente fenomenelor meteo periculoase, prin intermediul canalelor de comunicare institutionala (Facebook, site, Twitter) si prin intermediul panourilor cu afisaj electronic.

2. Informarea comitetelor locale din Bucuresti-Ilfov si transmiterea catre acestea a unui set de masuri si actiuni care se impun a fi adoptate.

3. Pe durata codului se va activa Centrul de Coordonare si Conducere a Interventiei la nivelul Capitalei si judetului Ilfov.

4. Pregatire resurse si personal pentru interventie la nivelul ISU B-IF.