Prejudiciul furtului de la Cannes, de trei ori mai mare decat a fost estimat initial

Prejudiciul furtului comis, in cursul zilei de ieri, la hotelul Carlton de la Cannes a fost estimat la 103 milioane de euro, fata de cele 40 de milioane la care fusese estimat initial, a anuntat Parchetul din Grasse.

In cursul zilei de duminica, la hotelul Carlton din Cannes s-a comis un furt de bijuterii, al carui prejudiciu a fost estimat initial la 40 de milioane de euro. Ulterior, anchetatorii au dezvaluit faptul ca daunele se ridica la aproximativ 103 milioane de euro.

In timpul expozitie de bijuterii gazduita in incinta renumitului hotel Carlton de pe Riviera franceza, un barbat inarmat care purta o masca pe figura a reusit sa sustraga mai multe ceasuri incrustate cu diamante si s-a facut nevazut.

Anchetatorii au demarat o ancheta pentru a stabili cursul evenimentelor, furtul de duminica de la Cannes fiind catalogat drept unul dintre cele mai importante din istorie, depasindu-l inclusiv pe cel din Belgia, de acum zece ani, atunci cand prejudiciul a fost estimat la 100 de milioane de euro.

Sursa foto: pentru ea.md