Preliminarii Euro 2020. Florin Andone s-a accidentat și este indisponibil pentru meciurile cu Suedia şi Spania

Preliminarii Euro 2020. Atacantul Florin Andone, titular pentru Galatasaray în deplasarea de la Gaziantep, s-a accidentat în startul partidei şi a fost înlocuit în minutul 11.
 
Update: Cosmin Contra a luat decizia de a nu chema pe nimeni în locul atacantului, pentru dubla cu Suedia și Spania, decisivă pentru calificarea la Euro 2020. ”Nu mai chem pe nimeni. Rămânem în formula asta, 21 de jucători de câmp și trei portari. Dacă vom mai avea parte de surprize neplăcute, voi vedea ce fac”, a spus Contra.

Știre inițială

În urma dialogului dintre staff-ul medical al echipei naţionale şi cel al Galatei, primul diagnostic pentru Florin este de leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, informează FRF. În aceste condiţii, din păcate, Andone este inapt pentru partidele României cu Suedia şi Spania din preliminariile Euro 2020.
 
Citește și: PRELIMINARII EURO 2020. CONTRA A ANUNȚAT LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIURILE CU SUEDIA ȘI SPANIA

Rămâne ca jucătorul să fie supus astăzi, în Turcia, unui examen RMN pentru stabilirea exactă a diagnosticului şi nu se va mai alătura lotului la Mogoşoaia. Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep – Galatasaray după un duel cu fostul jucător de la Astra și FCSB, Junior Morais, şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel. Andone era convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).

 
Sura foto: frf