Preliminarii Euro 2020. Schimbări majore pregătite de Contra în echipa de start a României

Preliminarii Euro 2020. Duelul cu Malta, cel mai accesibil adversar din preliminariile Euro 2020, va fi abordat de naționala României cu o echipă mult diferită față de cea care a smuls o remiză în Norvegia, săptămâna trecută.

Criticat aspru pentru formula utilizată la Oslo, selecționerul Cosmin Contra schimbă din temelii echipa de start și mizează pe tineri. Astfel, jucători care n-au arătat nimic în Norvegia, că Gicu Grozav, Anton sau Tosca, au șanse mari să nu mai prindă primul “11”, în locul lor fiind preferați cei din “noul val”.

Ianis Hagi, cel care a fost practic motorul din spatele revenirii României în precedentă partidă, și-a câștigat locul de titular, însă pe lângă el vor mai juca și oameni ca Bancu, Marin sau Băluță.

Citește și: GICĂ POPESCU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE SELECȚIONERUL COSMIN CONTRA DUPĂ MECIUL CU NORVEGIA

Iată cum ar putea arăta echipa României la meciul cu Malta: Tătărușanu – Chipciu, Săpunaru, Nedelcearu, Bancu – Marin, Băluță, Maxim – Hagi – Keseru, Pușcaș. Trebuie remarcat și faptul că selecționerul joacă o carte aproape sigură, fiind greu de crezut că România se poate împiedica în fața unui adversar ca Malta.

Duelul dintre Malta și România, din preliminariile Euro 2020, va avea loc luni seara de la ora 21:45, iar meciul este televizat pe postul ProTV.

Sursa foto: sport