PREMIER LEAGUE: CHELSEA castiga pe terenul lui LIVERPOOL si relanseaza lupta pentru TITLU

CHELSEA s-a impus duminica, scor 2-0, pe terenul celor de la LIVERPOOL, in antepenultima etapa din Premier League si mentine deschisa lupta pentru de campioana in Anglia.

LIVERPOOL a jucat duminica, in meciul cu CHELSEA, pentru trei puncte care o faceau in proportie de 99% campioana in PREMIER LEAGUE, insa cormoranii au ratat buna oportunitate de a face un pas urias spre castigarea primului lor titlu in Anglia dupa 24 de ani.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 / CALIFICAREA SE JOACA IN RETUR

CHELSEA, fara multi dintre jucatorii de baza, precum Hazard, Terry sau Eto’o, a deschis scorul prin Demba Ba care a profitat de o mare eroare a lui Gerard si a deschis scorul in prelungirile primei reprize.

Citeste si: LIVERPOOL, victorie imensa in lupta pentru TITLU in PREMIER LEAGUE 

Tot in prelungiri, dar in partea secunda, dupa o cursa nebuna in cautarea egalarii a celor de la LIVERPOOL,  Willian a stabilit scorul final, 2-0 in favoarea lui CHELSEA, rezultat ce mentine deschisa lupta pentru titlul de campioana.

LIVERPOOL ramane pe primul loc in Premier League dupa aceasta infrangere, dar diferenta fata de Chelsea s-a redus la 2 puncte, cu doua etape ramase pana la final. In lupta mai e si Manchester City, aflata la 6 puncte distanta de lider, dar cu doua meciuri mai putin jucate.

Sursa foto: sport.ro