PREMIERA in ROMANIA: O piesa de teatru va fi pusa in scena intr-un….aeroport!

Primul spectacol de teatru jucat intr-un aeroport din Romania va avea loc sambata, de la ora 19.00, in incinta Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti – Terminalul Nou Plecari, informeaza Teatrul de sufragerie.

Piesa de teatru intitulata “Ne vom revedea in anul care a trecut” si va fi prezentata in premiera. Accesul la spectacol se va face pe baza de invitatie, anuntaTeatrul de sufragerie.

Spectacolul a fost realizat de Teatrul de Sufragerie si Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti si are la baza textul dramaturgului Stefan Caraman, premiat la Gala Premiilor UNITER in anul 2005. Regia este semnata de Alexandru Nagy, iar scenografia de Ioana Pashca.
In distributie ii regasim pe Gelu Nitu, Catalina Mustata, Meda Victor si Mihai Smarandache.

Povestea se petrece in sala de asteptare a unui aeoport, fiind o intriga de actualitate in care sunt implicate doua cupluri din generatii diferite. Sunt analizate doua relatii de cuplu pentru a se scoate in evidenta caracteristicile generatiei mature si a celei tinere.

“Viata ca un aeroport. Caraman pune degetul pe ranile noastre de zi cu zi, pe care le punem deoparte in fiecare dimineata. Doua cupluri intr-un spatiu de tranzit, asemanator cu sufletele lor. O fantezie extrema sau un joc pe care il jucam cu totii? ‘Ne vom revedea in anul care a trecut’ respira in acelasi timp cu noi, fiind un spectacol dedicat zilei de azi la intalnirea dintre generatii”, a declarat regizorul Alexandru Nagy. 

Sursa foto: romaniapozitiva.ro