Premiera! JACKIE CHAN vine in ROMANIA! VIDEO

L-ai admirat inca din anii ’90 in filme de actiune care ti-au ramas in memorie. Pus pe glume, pacifist si uneori timid, JACKIE CHAN se transforma intotdeauna intr-un adversar letal, daca “baietii rai” il suparau. Dupa o cariera de peste 40 ani in cinematografie, CELEBRUL ACTOR CHINEZ vine, IN PREMIERA, in Romania!

JACKIE CHAN, pe numele sau adevarat Chan Kong-sang  viziteaza tara noastra pentru a participa la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, un eveniment ce se va desfasura intre 11 si 18 septembrie la Bucuresti, anunta Mediafax care il citeaza pe Mihai Kogalniceanu, directorul general al Centrului National al Cinematografiei (CNC).

Citeste si: Lamborghini Aventador Jackie Chan, exemplar unic dedicat actorului filmelor de actiune

Citeste si: Bruce Lee, Stallone sau Arnold? Care e mai tare? Cercetatorii au aflat-o si pe asta. VIDEO

Astfel, in urma memorandumului semnat de Mihai Kogalniceanu, directorul Centrului National al Cinematografiei (CNC) din Romania, si Luan Guozhi, directorul general adjunct al Administratiei de Stat pentru Presa, Publicatii, Radio, Film si Televiziune (SAPPRFT) din Republica Populara Chineza, pe 28 martie, un festival de film romanesc si unul dedicat cinematografiei chineze vor fi organizate in cele doua tari.

In timpul festivalurilor vor fi proiectate aproximativ cinci lungmetraje, tara gazda fiind cea care decide filmele ce vor rula la eveniment. Potrivit memorandumului, o delegatie ce include actori si regizori se va afla in Romania pentru a desfasura activitati de promovare a industriei cinematografice chineze.

Memorandumul intre cele doua state a fost incheiat pe perioada 2014 – 2016.

Lungmetrajul care va deschide Zilele Filmului Chinezesc este “CZ12”, regizat de Jackie Chan, acesta facand parte si din distributia peliculei.

Programul festivalului include filmele “Beijing Love Story”, de Chen Sicheng, “The Grandmaster”, de Kar Wai Wong, “The Flying Swords of Dragon Gate”, de Tsui Hark, si “Full Circle”, de Zhang Yang.

Evenimentul Zilele Filmului Chinezesc se va desfasura intre 11 si 18 septembrie, la cinematograful Union din Capitala, deschiderea urmand sa aiba loc pe 11 mai, la Grand Cinema Baneasa.

Sursa video: youtube.com