PREMIERA MONDIALA: O FEMEIE va juca FOTBAL intr-o ECHIPA PROFESIONISTA de BARBATI

SPORTUL REGE intra intr-o noua era! Fotbalul mondial bifeaza o noua premiera: O femeie va juca la profesionisti intr-o echipa de barbati. CAROLINA JARAMILLO a semnat un contract cu formatia ATLETCO BAJA si va juca intr-o echipa de barbati. Este pentru prima data in istoria fotbaluilui cand o femeie va juca la nivel profesionist alaturi de barbati, conform Goal.com.

Aceasta veste a starnit numeroase comentarii pro si contra in tara natala, dar CAROLINA JARAMILLO, jucatoarea care a activat pana in prezent la Xolos de Tijuana, spune ca nu e deranjata. “Am auzit multe comentarii, unii spun ca nu e drept, altii ma sustin. Pentru mine e vorba de o provocare”, a spus CAROLINA JARAMILLO.

De asemenea, oficialii clubului mexican ATLETCO BAJA au anuntat ca spera ca venirea jucatoarei CAROLINA JARAMILLO sa atraga mai multi suporteri la stadion. ATLETICO BAJA face parte din campionatul Major Arena Soccer League, iar debutul CAROLINEI JARAMILLO este, destul de probabil, sa aiba loc duminica viitoare impotriva celor de la Coyotes de El Paso.

Sursa foto: sport.es