Premierul DACIAN CIOLOS a vorbit despre posibila REMANIERE a EXECUTIVULUI

Premierul DACIAN CIOLOS a evitat sa spuna daca va exista o REMANIERE sau o DEMISIE a ministrului Muncii, ANA COSTEA, dupa ce Guvernul a retras OUG privind SALARIZAREA BUGETARA, declarand ca “nu vrea sa discute de remanieri in fiecare zi, ca si cum alta treaba nu exista la Guvern”, noteaza Mediafax.

“Nu vreau sa discutam de remanieri in fiecare zi, ca si cum lasam impresia ca alta treaba nu exista la Guvern decat sa discutam despre remaniere. Ministrii au niste obiective foarte clare pe care si le-au asumat, eu fac evaluari cu ei periodic, pentru ca vreau sa vad, acolo unde exista blocaje, de ce exista blocaje, sa gasim solutii.

CITESTE SI: PROIECTUL SALARIZARII BUGETARILOR VA FI RETRAS. S-AR PUTEA LASA CU O DEMISIE

Cu siguranta ca, dupa Paste, intram intr-o noua faza in care si eu sunt constient ca trebuie sa livram din ce in ce mai mult rezultatele a ceea ce am pregatit pana acum in prima parte a mandatului si obiectivul meu se va concentra pe asta. Remanierea nu e un obiectiv in sine pentru mine si nu asta este cel mai important”, a declarat premierul DACIAN CIOLOS, la Ploiesti.

Sursa foto: gandul