Premierul DACIAN CIOLOS despre AUTOSTRADA PITESTI-SIBIU

Pana la final de an ar trebui sa fie gata studiul de fezabilitate pentru AUTOSTRADA PITESTI-SIBIU, a declarat premierul DACIAN CIOLOS, joi, dupa vizita facuta la uzinele Dacia. Proiectul AUTOSTRAZII PITESTI-SIBIU a suferit multe amanari si oficialii Dacia au spus in repetate randuri ca si de el depinde viitorul investitiilor in Romania.

AUTOSTRADA PITESTI-SIBIU va fi in cel mai bun caz gata in 2021 sau 2022. Premierul DACIAN CIOLOS a mai spus ca vrea sa propuna pana la final de an o schema de finantare si de ajutor de stat pentru sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii.

CITESTE SI: GUVERNUL A APROBAT MARTI 19 PROIECTE DE ORDONANTE DE URGENTA

“Am confirmat conducerii uzinei ca proiectul AUTOSTRAZII PITESTI-SIBIU ramane in randul celor prioritare. Avem si finantarea si obiectivul nostru este sa finalizam studiul de fezabilitate. Dupa cum stiti, acest studiu a fost gandit si licitat defectuos, astfel ca a trebuit sa prelungim contractul pentru finalizarea lui. Obiectivul este ca pana la sfarsitul anului sa avem un studiu de fezabilitate bun, consistent, care sa ne permita alcatuirea unui proiect tehnic, in asa fel incat sa mentinem calendarul pe care-l avem in master-plan-ul pentru transporturi”, a declarat premierul DACIAN CIOLOS.

Sursa foto: realitatea