Premierul DACIAN CIOLOS se va intalni cu ambasadorul SUA HANS G. KLEMM

Premierul roman DACIAN CIOLOS se intalneste, luni de la ora 13.00, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, HANS G. KLEMM, insa temele discutiei nu au fost facute publice.

HANS G. KLEMM a fost nominalizat de administratia SUA dupa mai bine de doi ani si jumatate de la plecarea fostului ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein. In weekend, in cadrul unui interviu televizat pentru postul de televizune Digi24, HANS G. KLEMM a dat asigurari ca Statele Unite ii vor sprijini in continuare pe presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Ciolos.

CITESTE SI: HANS G. KLEMM: SUA INTENTIONEAZA SA-I SUSTINA, IN TOTALITATE, PE IOHANNIS, CIOLOS SI GUVERNUL SAU

“Statele Unite intentioneaza sa-i sustina in totalitate pe presedintele Iohannis, prim-ministrul Ciolos si guvernul sau. Vom ramane un puternic aliat, partener si prieten al Romaniei. Cred ca acum exista mari sperante ca Romania va intra pe o directie noua, mai pozitiva, dar acest lucru cere timp si va fi nevoie de sprijinul romanilor. Vom vedea si trebuie sa speram in continuare ca institutiile romanesti vor oferi oamenii pe care i-a cerut strada in noiembrie”, a conchis ambasadorul SUA la Bucuresti.

Sursa foto: realitatea