Premierul DACIAN CIOLOS va fi prezent la SEDINTA SOLEMNA de la SENAT. IOHANNIS si BASESCU au spus PAS

Premierul DACIAN CIOLOS va participa, miercuri dupa-amiaza, la SEDINTA SOLEMNA din SENATUL ROMANIEI, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. DACIAN CIOLOS va lua parte la acest eveniment incepand cu ora 16:00.

In aceeasi ordine de idei, 10 ministri din Cabinetul Ciolos si-au confirmat prezenta.La sedinta vor participa fosti SEFI AI STATULUI, precum si membrii corpului diplomatic, dar nu si presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS. De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, cel al PSD, Liviu Dragnea, si copresedintele PNL Vasile Blaga vor participa la sedinta.

CITESTE SI: SEDINTA SOLEMNA MIERCURI IN SENAT CU OCAZIA ZILEI DE 1 DECEMBRIE. VOTUL PENTRU SOVA VA AVEA LOC JOI

Administratia Prezidentiala a transmis Senatului ca adresa a fost primita prea tarziu, iar presedintele avea deja programul facut pentru miercuri. Fostul presedinte TRAIAN BASESCU nu va lua nici el partea la SEDINTA SOLEMNA, acesta declarand, marti in timpul festivitatilor din Piata Constitutiei, ca „ceea ce face Tariceanu la Senat este un balci”.

In plus, nu va lua parte la aceasta sedinta nici ambasadorul Ungariei. SEDINTA SOLEMNA de la SENAT inlocuieste astfel RECEPTIA TRADITIONALA de ZIUA NATIONALA a presedintelui Romaniei, care n-a mai fost organizata in acest an. De asemenea, evenimentul de miercuri amana cu o zi votul din Senat privind incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova.

Sursa foto: realitatea