Premierul MIHAI TUDOSE a facut o VIZITA SURPRIZA la MINISTERUL APARARII

Premierul Mihai Tudose a facut, vineri, o vizita de lucru neanuntata la Ministerul Apararii Nationale (MApN), relateaza surse guvernamentale, citate de Ziare.com.

Informatia a fost transmisa de agentiile de presa si televiziunile de stiri, conform carora premierul a venit la sediul MApN ca sa discute cu vicepremierul Marcel Ciolacu, cel care asigura conducerea interimara a ministerului dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Ministerul Apararii este de cateva zile in centrul unui scandal, dupa aparitia unui comunicat oficial din care reiesea ca ar fi probleme cu plata salariilor si celorlalte drepturi ale militarilor.

Premierul Tudose a dezmintit informatiile, iar ministrul de Finante, Ionut Misa, a declarat intr-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar ca “ce s-a schimbat este faptul ca norma de hrana nu se mai plateste in avans”.

Intalnirea de la sediul MApN are loc si in contextul in care pentru ministrul Apararii a fost deja organizata o vizita la Washington, programata sa aiba loc in luna septembrie, iar, pe de alta parte, presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta a CSAT, care va avea loc saptamana viitoare.

Sursa foto: adevarul