Premierul Ponta, de Ziua Pompierilor: Ii onoram pe cei care se pun cu devotament in slujba salvarii de vieti

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, un mesaj de felicitare cu ocazia sarbatoririi Zilei Pompierilor din Romania. Ponta a tinut sa sublinieze, in mesajul sau, devotamentul si curajul cu care pompierii se pun in slujba oamenilor si a adaugat ca cele 145.000 de interventii desfasurate in prima jumatate a acestui an demonstreaza ca pompierii au ca prioritate siguranta romanilor. 

„Astazi, cu ocazia Zilei Pompierilor Romani, ii onoram pe cei pentru care devotamentul, curajul si altruismul sunt calitati puse in slujba salvarii de vieti omenesti, a protejarii mediului si a bunurilor romanilor. Riscurile pe care si le asuma in efortul de a-si ajuta semenii sunt dovada unor calitati morale extraordinare, care au fost intotdeauna apreciate de romani prin respectul si increderea pe care le-au afisat fata de institutia Pompierilor”, a aratat Victor Ponta. 

“Cu peste 145.000 de interventii desfasurate doar in prima jumatate a acestui an, pompierii au demonstrat ca au ca prioritate siguranta tuturor cetatenilor din Romania, iar pentru acest fapt merita toate felicitarile noastre!”, a completat premierul.