Premierul SORIN GRINDEANU despre LEGEA SALARIZARII UNITARE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca Legea salarizarii unitare va fi o initiativa a tuturor deputatilor si senatorilor care fac parte din coalitia de guvernare, precizand ca proiectul va ajunge in Parlament “probabil in aceasta saptamana”, informeaza News.ro.

“Am discutat si in aceasta dimineata cu doamna ministru Olguta Vasilescu. Este o lege extrem de importanta pentru noi, se afla in programul nostru de guvernare, e o lege asteptata de toti romanii ca sa avem forta necesara, inclusiv in Parlament. Va fi o initiativa in Parlament a tuturor deputatilor si senatorilor care fac parte din coalitia de guvernare”, a declarat premierul Sorin Grindeanu. Intrebat care este termenul pana la care Legea salarizarii unitare va fi trimisa in Parlament, Grindeanu a spus ca acest lucru se va face “in cel mai scurt timp”. “Probabil ca in aceasta saptamana”, a precizat seful Executivului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica faptul ca se ia in calcul la nivelul coalitiei de guvernare asumarea legii salarizarii unitare ca initiativa parlamentara a liderilor partidelor majoritatii si a spus ca spera ca actul normativ sa fie gata si sa ajunga in Legislativ saptamana care incepe.

Sursa foto: realitatea