SORIN GRINDEANU refuza sa DEMISIONEZE! Premierul vrea sa modifice CODURILE PENALE

Premierul SORIN GRINDEANU a declarat duminica seara, la postul de televiziune Antena 3, ca nu isi va da DEMISIA din fruntea Guvernului, deoarece PSD a castigat alegerile cu milioane de voturi.

UPDATE: “Guvernul are o responsabilitate fata de oamenii care au votat actuala majoritate parlamentara si, de aceea, “demisia guvernului nu intra in calculele noastre”, a spus premierul Grindeanu, duminica seara, la postul Romania TV. El a spus ca situatia ministrului Justitiei se va lamuri dupa ce acesta “isi va prezenta bugetul in Parlament” si isi va face o autoevaluare. Grindeanu: e absolut obligatoriu in perioada urmatoare sa existe aceste modificari pe Codul Penal si pe Codul de Procedura Penala!!!!

“Cred ca eu am facut ce aveam de facut: abrogarea ordonantei. Vina noastra a fost o foarte proasta comunicare. Dar e absolut obligatoriu in perioada urmatoare sa existe aceste modificari pe Codul Penal si pe Codul de Procedura Penala, conform deciziilor Curtii Constitutionale. De aceea facem apel la calm”, a declarat Sorin Grindeanu la Romania Tv.

STIRE INITIALA

“Modalitatea prin care un guvern poate fi dat jos este prin motiune de cenzura, pentru ca cealalta, cea prin care mi-as da eu demisia, nu se poate – fiindca nu mi-o dau. In acest moment Romania este impartita in doua. Eu am facut apel la calm, pentru ca am castigat alegerile, noi PSD impreuna cu ALDE. Si am primit mandat din partea cetatenilor si milioane de voturi”, a spus premierul SORIN GRINDEANU intr-o interventie la postul de televiziune amintit.

Sursa foto: gov