Premierul TUDOSE in vizita la PRIMARIA CAPITALEI. PROMISIUNILE facute GABRIELEI FIREA

Premierul Mihai Tudose a ajuns miercuri la Primaria Bucuresti pentru o intalnire cu primarul Gabriela Firea. La intalnire participa si primarii celor sase sectoare ale Capitalei. Cei doi vor face declaratii de presa la finalul discutiilor, informeaza corespondentul Hotnews.ro.

UPDATEPremierul Mihai Tudose a anuntat astazi solutiile la cererile primarului Gabriela Firea de trecere la Primaria Bucuresti a metroului si a centurii: doua analize, “ca sa vedem cum e mai bine”, informeaza Hotnews.ro. In privinta celei de-a treia cereri a lui Firea, acordul guvernului pentru vanzarea ELCEN catre Primaria Bucuresti, Tudose a anuntat ca va fi discutata intr-o viitoare sedinta de guvern.

La finalul unei intalniri de doua ore cu primarul general al Capitalei, premierul Tudose a anuntat ca “am stabilit un mod de lucru, am stabilit responsabili de proiecte, intilniri lunare, termene clare. Am transmis mesajul ca guvernul e aproape de primarie”.

Gabriela Firea a declarat, la randul sau, ca i-a cerut premierului sa gaseasca impreuna cu CFR o solutie pentru ca trenurile de marfa si de calatori sa nu mai perturbe traficul la barierele de pe Soseaua Petricani si Soseaua Andronache. “Ne-am dori pentru aceasta zona ca CFR Marfa si CFR Calatori sa imbunateasca programul trenurilor, ca dimineata si seara sa nu se mai intample ca la barierele Petricani Ai andronache sa stea si cate o ora in asteptare. Am gasit deschidere la premier. Nici o capitala europeana nu e tranzitata de marfare in timpul zilei”, a spus Gabriela Firea.

STIRE INITIALA

Este una dintre primele vizite de lucru ale lui Tudose ca premier, dupa ce dimineata a fost la Ministerul Transporturilor. Gabriela Firea a fost unul dintre cei mai inversunati critici ai precedentului premier PSD, Sorin Grindeanu, pe care l-a acuzat ca nu si-a facut timp pentru a discuta despre problemele Bucurestiului.

Sursa foto: realitatea