Premierul VICTOR PONTA este NERABDATOR sa ajunga in fata JUDECATORILOR

Premierul VICTOR PONTA a declarat, sambata seara, ca vrea sa ajunga cat mai repede in instanta, in dosarul TURCENI-ROVNARI. “Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor. In data de 3 septembrie, Curtea Europeana de Justitie a discutat pe un caz identitic cu al meu. Vreau sa ma duc sa depun hotararea Curtii Europene, nu conteaza ce va decide procurorul.

Nu am nimic de castigat daca trag de timp. Nu era de competenta DNA-ului daca nu eram in dosar” a spus VICTOR PONTA, la postul de televiziune Antena 3. Saptamana trecuta, procurorul sef al DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, a dat unele explicatii legate destadiul anchetei in dosarul Turceni-Rovinari, in care este urmarit penal si premierul VCTOR PONTA.

CITESTE SI: KOVESI: ANCHETA IN DOSARUL PREMIERULUI VICTOR PONTA ESTE IN CURS DE FINALIZARE. REACTIA PRIMULUI MINISTRU. UPDATE

“Procurorul de caz va decide, stiu doar ca e aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe. Cand se va da o solutie, o sa va anuntam”, a declarat atunci LAURA CODRUTA KOVESI.

Sursa foto: realtatea