Premii de la Andreea Marin, cea mai noua escrocherie folosita de detinuti

Numele Andreei Marin este folosit de escroci pentru a castiga bani. Dupa ce metoda “Accidentul” a inselat sute de romani, metoda “Premii de la Andreea Marin” este ultima gaselnita a escrocilor, care se folosesc de numele vedetei, sub promisiunea ca in schimbul unei taxe, vor acorda diverse premii.

Escrocul anunta victima ca a castigat un premiu in valoare de cateva mii de euro, iar pentru a intra in posesia banilor, persoana contactata trebuie sa achite o taxa. Detinutii implicati in escrocherie le spun victimelor ca le contacteaza din partea Campaniei Copiilor Neajutorati si Handicapati din Romania, sponsorizata de Andreea Marin. Apoi, cei vizati primesc un numar de cont la care trebuie sa depuna o suma de bani, in schimb primind promisiunea ca, prin intermediul unei parole, vor putea sa-si ridice premiul invaloare de 10.000 de euro.

Contactata telefonic, Andreea Marin a facut un apel la cei care primesc astfel de telefoane sa nu dea crezare escrocilor si sa anunte imediat autoritatile.

“Nu am stiut, am aflat acum. E foarte important ca oamenii sa auda de la mine ca niciodata nu pot fi sunati real din partea mea de catre terti, care sa le faca promisiuni din partea mea. Nu credeti astfel de escroci, anuntati autoritatile. Sunt un om serios si nu umblu cu astfel de prostii. Nu, nu m-a sunat nimeni. Probabil isi aleg oamenii. Sunt foarte atenta de fiecare data, sunt destul de suspicioasa. Nu-i credeti pe cei care suna in numele meu. Oamenii nu trebuie sa raspunda unor provocari de acest fel”, a declarat Andreea Marin, la RTV.

Foto: enational.ro