Premii Oscar 2019. Motivul pentru care Dwayne “The Rock” Johnson a refuzat să prezinte ceremonia

Premii Oscar 2019. Un utilizator al platformei de socializare Twitter a sugerat că, în lipsă de gazdă, Academia Americană de Film va ajunge, probabil, să-i propună lui Dwayne “The Rock” Johnson să prezinte ceremonia. Actorul i-a surprins pe toți cu replică la acest comentariu.

Dwayne Johnson a dezvăluit că i s-a propus să prezinte Oscarurile, dar că s-a văzut nevoit să îi refuze pe organizatori din cauza programului său încărcat. Fostul wrestler a sugerat că el ar fi fost prima opțiune și că actorul Kevin Hart, un bun prieten și colaborator, a fost a doua variantă.

În final, ceremonia premiilor OSCAR 2019 nu va avea gazda pentru prima dată în 30 de ani, după scandalul iscat de Kevin Hart. Acesta a demisionat după ce criticii lui au descoperit niște glume homofobe mai vechi și le-au scos la suprafață, preșându-l pe acesta să-și ceară scuze față de comunitatea gay pentru jignirile pe care i le-a adus.

Citește și: “THE PROFESSOR AND THE MADMAN”, PRIMA COLABORARE DINTRE SEAN PENN ȘI MEL GIBSON. VIDEO

Ceremonia premilor OSCAR 2019 nu va avea o gazdă propriu-zisă, însă producătorii show-ului încearcă să coopteze mai mulți artiști, care să urce pe scenă și să facă onorurile prin rotație, de-a lungul întregii seri. Festivitățile nu vor mai dura 3 ore, întrucât nu toate premiile din cele 24 de categorii vor fi dezvăluite în direct.

În schimb, șase până la opt categorii vor fi anunțate în fața publicului la Teatrul Dolby în timpul pauzelor de publicitate, iar fragmente editate din discursuri vor fi difuzate mai târziu în timpul transmisiei. Astfel, show-ul va fi scurtat semnificativ și va ține mai mulți spectatori, pentru mai mult timp, în fața televizoarelor.

Sursa foto: billboard