PREMII pentru cei mai CONSTIINCIOSI contribuabili din Sectorul 4

Cei mai CONSTIINCIOSI contribuabili din Sectorul 4 au fost premiati miercuri de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, in cadrul unei festivitati care a avut loc la sediul central al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 4.

Organizata pentru cel de-al doilea an consecutiv, activitatea isi propune sa recompenseze promptitudinea si spiritul civic, dovedite de cetatenii care au inteles ca aceasta contributie a lor la bugetul local se va regasi, ulterior, in investitii realizate pe teren, in sprijinul comunitatii locale, potrivit reprezentantilor Primariei Sectorului 4.

Cei trei contribuabili, reprezentand toate categoriile de varsta – tineri, varsta medie si varstnici, au fost printre primii care au achitat in anul 2015 taxele si impozitele, fie ca au ales sa realizeze plata on-line, direct prin intermediul www.dgitl4.ro, sau prin casierie, la unul dintre cele trei centre apartinand DGITL Sector 4.

Citeste si: Peste 5.000 de bucuresteni din Sectorul 6 si-au achitat IMPOZITELE si TAXE LOCALE in PRIMELE ZILE ale anului

Edilul Sectorului 4 a daruit celui mai tanar contribuabil o tableta, iar celorlati cate un televizor, diplome de merit, calendare si agende.

De asemenea, primarul Sectorului 4 a dorit sa afle chiar de la acestia care sunt sugestiile pentru orientarea executiei bugetare pe anul in curs. Printre principalele aspecte semnalate in cadrul discutiilor se numara locurile de parcare, cetatenii indicand zone din sector care necesita amenajarea de parcaje. Astfel, primarul Cristian Popescu-Piedone a prezentat unul dintre proiectele importante pe care le are pentru anul 2015.  Este vorba despre construirea pe raza Sectorului 4 a unor parcari supraetajate, care urmeaza sa fie amplasate in zone intens circulate, atat in cele ale marilor intersectii, cat si intre blocuri, in functie de necesitati.

”Am tinut sa recompensez promptitudinea si constiinciozitatea dumneavoastra, oferind, totodata, posibilitatea celorlalti contribuabili, de a va urma exemplul. Astfel, fiind o primarie cu un buget deloc generos, vom reusi ca din sumele colectate ca taxe si impozite locale, sa finalizam in termenul propus proiectele deja demarate, dar si sa implementam altele, pentru dezvoltarea Sectorului 4, in strictul interes al dumneavoastra, platitorii de taxe si impozite”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Citeste si: PREMII pentru locuitorii Sectorului 4 care isi platesc TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE cu CARDUL

In ultimii ani, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4 a inregistrat o crestere a incasarilor la taxe si impozite, pentru operativitatea achitarii taxelor si impozitelor locale implementandu-se diferite modalitati de plata: POS, trezorerie, on-line, www.dgitl4.ro, oficiile postale, Direct Debit, metoda pusa la dispozitie in a doua parte a lunii martie a anului trecut locuitorilor Sectorului 4, prin cele trei centre ale Directie, precum si www.ghiseul.ro.

DGITL Sector 4 desfasoara pana pe 31 martie, cu sprijinul Visa Europe, o campanie de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro. Sub sloganul “Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, campania sustine informarea contribuabililor Sectorului 4 despre beneficiile utilizarii sistemului national de plata www.ghiseul.ro si inregistrarea acestora in sistem. Ghiseul.ro permite contribuabililor vizualizarea si plata (partiala sau integrala) a obligatiilor fiscale (impozite si taxe locale) direct pe Internet.