PREMII pentru copiii cu PERFORMANTE SCOLARE inalte

IUNIE 2017, VARNA, BULGARIA, BALCANIADA MATEMATICA JUNIORI, ELEVI ROMANI, LOCUL I, SASE MEDALII

Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, premiaza, incepand din acest an, copiii exceptionali care invata in scolile si liceele din sector, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Potrivit sursei citate, cel mai nou proiect al Primariei Sectorului 6 prevede stimularea unui numar de 20 de copii cu PERFORMANTE SCOLARE inalte sau care au interes si aptitudini deosebite in domeniul stiintific, etnic, cultural-artistic, civic si au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele nationale. 

Citeste si: MEDALII castigate de ELEVII ROMANI, la OLIMPIADA de Stiinte a Uniunii Europene

Primii 20 de olimpici premiati la olimpiadele desfasurate pe parcursul anului scolar 2013-2014 vor intra in posesia unui premiu in valoare de 2.500 lei.

Citeste si: BACALAUREAT 2015: SESIUNEA SPECIALA a examenului va avea loc in perioada 18-28 mai

Primarul Sectorului 6, RARES MANESCU, sustine premierea excelentei in educatie, subliniind ca “stimularea copiilor talentati, dedicati unei pasiuni sau materii scolare are o importanta sociala deosebita. In contextul in care talentele romanesti nu sunt incurajate suficient sa performeze in tara, acest proiect va facilita accesul olimpicilor din Sectorul 6 la resursele educationale pe care le merita.”