PREMII pentru locuitorii Sectorului 4 care isi platesc TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE cu CARDUL

Directia Generala de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 4 de sfasoara pana pe 31 martie, cu sprijinul Visa Europe, o ampla campanie de promovare a platii TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE cu CARDUL pe www.ghiseul.ro.

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect derulat in comun de Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei si Asociatia de Plati Electronice din Romania, care ofera posibilitatea de a plati online cu CARDUL, partial sau total, TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE, precum si amenzile existente, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.

Sub sloganul “Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, campania sustine informarea contribuabililor Sectorului 4 despre beneficiile utilizarii sistemului national de plata www.ghiseul.ro si inregistrarea acestora in sistem. Ghiseul.ro permite contribuabililor vizualizarea si plata (partiala sau integrala) obligatiilor fiscale (impozite si taxe locale) direct pe Internet.

Citeste si: AMENZILE CONTRAVENTIONALE ar putea fi platite CENTRALIZAT

Contribuabilii care isi platesc TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE cu CARDUL Visa pe www.ghiseul.ro in perioada 1 ianuarie – 31 martie sunt inscrisi automat in tragerile la sorti lunare, pentru a castiga unul dintre cele trei PREMII constand intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 4 T235. Mai multe informatii despre campanie pot fi regasite accesand www.dgitl4.ro.

Pentru a-si ridica datele de acces pentru plata cu CARDUL prin platforma ghiseul.ro sau pentru a-si plati direct taxele cu CARDUL, contribuabilii din Sectorul 4 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DGITL Sector 4 din str. Nitu Vasile nr. 50 – 54, sos. Oltenitei nr.37-39 si Calea Serban Voda nr. 43.

Totodata, mesajul de informare asupra campaniei de promovare a platilor TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE cu cardul pe ghiseul.ro va rula pe ecranele disponibile in statiile de metrou din Sectorul 4.

Citeste si: Peste 5.000 de bucuresteni din Sectorul 6 si-au achitat IMPOZITELE si TAXE LOCALE in PRIMELE ZILE ale anului

“Promovam plata taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro pentru ca este o modalitate moderna si comoda, care, totodata, vine in sprijinul eficientizarii sistemului public de colectare a taxelor. De asemenea, ii incurajam pe contribuabili sa-si plateasca obligatiile fiscale simplu si in siguranta, cu cardul, prin intermediul Internetului. Cu convingerea ca tot mai multi cetateni vor opta pentru utilizarea acestui sistem de operare, am dispus sa nu fie perceput comision pentru toti contribuabilii care-si efectueaza platile online cu cardul”, a declarant primarul Sectorului 4, CRISTIAN-POPESCU PIEDONE.

Potrivit Primariei Sectorului 4, printre avantajele platii cu cardul prin www.ghiseul.ro se numara confortul, rapiditatea si achitarea TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE oricand si de oriunde, pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a primariei unitatii administrativ-teritoriale pe raza careia este situata proprietatea. Site-ul este securizat la inalte standarde privind plata cu CARDUL. Totodata, se face economie de timp, ca urmare a faptului ca cetatenii nu mai sunt obligati sa se deplaseze la bancomat pentru retragerea numerarului si la ghiseele institutiei, in vederea efectuarii platii impozitelor si taxelor locale; modalitate facila de eliberare a datelor de acces (utilizator si parola), acestea realizandu-se pe loc la sediile DGITL Sector 4 pe baza actului de identitate.

Sursa foto: puterea.ro