PREMII SUBSTANTIALE, la „Crosul Generatiilor” organizat de Primăria Sectorului 2

Peste 2.000 de persoane din Sectorul 2 de toate varstele, de la sapte ani la peste 70 de ani, sunt asteptate sa participe la sfarsitul saptamanii la o noua editie a „Crosului Generatiilor”, organizat de Primaria Sectorului 2, au anuntat reprezentantii institutiei.

Intrecere sportiva este dotata cu PREMII SUBSTANTIALE si va avea loc sambata, de la ora 9.00, in zona Stadionului National „Lia Manoliu” – din fata salii de atletism de pe strada Maior Vasile Coravu.

Aflat la cea de-a noua editie, „Crosul Generatiilor” este o competitie de masa, care are ca scop incurajarea practicarii miscarii in aer liber si mentinerea sanatatii prin activitati sportive.

Citeste si: Competitie de CICLISM si EDUCATIE RUTIERA, in Parcul Lumea Copiilor

La editia din acest an sunt asteptati numai locuitorii Sectorului 2, multi dintre acestia avand experienta editiilor anterioare cand au castigat PREMII SUBSTANTIALE oferite de organizator, motiv pentru care si-au anuntat deja participarea si in acest an, potrivit surselor citate.

Inscrierile la cros se vor face cu incepere de la ora 9.00 pana la ora 10.30, in fata Salii de Atletism „Lia Manoliu”, din strada Maior Vasile Coravu.

Concursul se va desfasura pe noua categorii de varsta si anume 7-8 ani, 9-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani, 19-25 ani, 26-35 ani, 36-45 ani, 46-55 ani si peste 56 de ani.

Startul va fi dat de primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, la ora 10.30, traseul competitiei fiind diferentiat astfel: pentru categoria de varsta 7-10  ani – distanta traseului este de 400 de metri, iar pentru celelalte categorii de varsta – distanta traseului este de 1.800 de metri.

Citeste si: “CROSUL egalitatii de sanse”, competitie sportiva destinata PERSOANELOR CU DIZABILITATI

Traseul competitiei a fost stabilit sa se desfasoare dupa cum urmeaza: plecarea din fata salii de atletism a Complexului National „Lia Manoliu” situata pe strada Maior Vasile Coravu, Parcul „National” (aleea principala), bulevardul Basarabia (trotuar), aleea Belvedere si sosirea in fata salii de atletism.

In cadrul festivitatii care va avea loc la finalul competitiei sportive, primii cinci finalisti  de la fiecare categorie de varsta vor primi din partea primarului Neculai Ontanu o serie de PREMII SUBSTANTIALE, conform surselor citate.

Sursa foto: ps2.ro