Preotii bucuresteni, instruiti de pompieri cum sa previna un incendiu in Noapta de Inviere

In Joia Mare, POMPIERII bucuresteni au mers in toate lacasele de cult si i-au invatat pe PREOTI ce sa faca in caz de INCENDIU.

Specialistii le-au aratat slujitorilor Domnului cum sa previna ACCIDENTELE ce pot aparea din cauza inghesuielii si a miilor de lumanari aprinse in Noaptea de Inviere.

Prima proba la care au fost supusi PREOTII a fost cea de indemanare la manuirea extintorului, relateaza Digi 24. Apoi, POMPIERII bucuresteni au verificat instalatiile si panourile electrice ale bisericilor si au facut recomandari pentru prevenirea oricaror neplaceri in timpul SLUJBEI DE INVIERE.

Citeste: FARA SLUJBA DE INVIERE PE PLAJA, IN ACEST AN

In plus, POMPIERII le-au cerut PREOTILOR ca din biserici sa fie scoase toate covoarele. In acest fel, in cazul nefericit al unui incident, oamenii nu se vor impiedica atunci cand vor incerca sa iasa cat mai repede din lacasele de cult.

Unii enoriasi sunt constienti ca trebuie sa isi poarte de grija in aglomeratie si sa se fereasca de FLACARILE LUMANARILOR, in timp ce altii se bazeaza pe ajutorul divin. “Oamenii nu vin ca sa faca rau in biserica, iar Dumnezeu ne apara”, afirma un credincios. Altul spune ca de vina sunt oamenii: “Nu depinde de Dumnezeu, depinde de om, ca ala greseste.”

Mii de oameni sunt asteptati in NOAPTEA DE INVIERE la fiecare BISERICA din Bucuresti, unde vor asista la slujba.

Sursa foto: ziarullumina.ro