Preotii din Constanta care au facut sex cu prostituate, santajati de doi absolventi de la Facultatea de Teologie

Mai multi preoti din Constanta au fost filmati intretinand relatii sexuale cu prostituate, apoi au fost santajati ca inregistrarea video va ajunge pe internet daca nu vor plati cateva mii de euro.

Preotii au dat banii ceruti pentru a nu se afla ca au intretinut relatii sexuale cu prostituate, insa au declarat ca totul a fost o inscenare. Politia a demarat o ancheta in acest caz, iar in urma unui flagrant, i-a prins pe santajisti. Este vorba despre doi absolventi ai Facultatii de Teologie din Constanta, de 25 si 28 de ani, care ademeneau preoti convingandu-i sa tina slujbe intr-o casa.

Apoi, cei doi le dadeau preotilor bauturi alcoolice, iar mai apoi erau dusi sa se odihneasca intr-o camera unde “intra in actiune” o tanara, complicea celor doi. Fata ii dezbraca pe preotii ametiti de bautura, dar deopotriva de “fascinati” de goliciunea cu care erau “binecuvantati”. Episoadele de sex erau apoi filmate cu lux de amanunte.  Cand se trezeau, preotii aflau ca fusesera protagonistii unor productii deochiate, iar pentru a nu fi dati in vileag, erau santajati sa plateasca cateva mii de euro.

Una dintre victime a depus plangere la Politie, afirmand ca tinerii i-au cerut suma de 15.000 de euro in schimbul discretiei.