Presa araba sare in apararea lui Laurentiu Reghecampf: NATIUNEA noastra este in PERICOL!

Problemele lui LAURENTIU REGHECAMPF in Arabia Saudita par fara de sfarsit. Acum insa, presa araba reactioneaza si ii ia apararea tehnicianului roman, aflat in pericol de a nu primi permisul de munca.

“Natiunea noastra este in pericol”. Acesta este titlul editorialului aparut in publicatia Al Hayat, care taxeaza intentia autoritatilor saudite de a nu-i acorda lui REGHECAMPF permisul de munca din cauza religiei, scrie Ziare.com.

Citeste si: REGHECAMPF, PRIMUL SCANDAL LA AL-HILAL

In opinia editorialistului, “cei care au solicitat interzicerea lui REGHECAMPF sunt orbiti de fanatism” si “pateaza reputatia tarii”.

De asemenea, publicatia araba mai precizeaza ca problemele pe care REGHECAMPf le are vor “transmite lumii o imagine gresita a Islamului”.

Citeste si: REGHECAMPF LA PRIMELE CONTRE CU SEICII! OFICIALII DE LA AL-HILAL AU REFUZAT UN OM DIN STAFF-UL ROMANULUI

Recent, Oficiul pentru protectia copilului din Arabia Saudita a solicitat anchetarea lui LAURENTIU REGHECAMPF, pentru ca fost tehnician al Stelei sa isi dovedeasca religia. Solicitarea autoritatilor vine ca urmare a zvonurilor neadevarate raspandite in Arabia Saudita, potrivit carora LAURENTIU REGHECAMPF ar fi adeptul iudaismului.