Presa din Belgia anunță că Glasgow Rangers a luat deja o decizie referitoare la Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut nevoie de mai putin de o luna pentru a-i convinge pe oficialii lui Glasgow Rangers. Publicatia belgiana Voetbal Nieuws scrie ca Rangers il va transfera pe mijlocasul roman.

In ultima zi a perioadei de transferuri din iarna, Ianis a fost imprumutat de Genk la Rangers, iar in contract exista si o optiune prin care gruparea scotiana il poate transfera in schimbul a 5 milioane de euro. O optiune pe care Rangers o va exercita in curand, potrivit sursei citate.

Ianis Hagi (21 de ani) a reusit 3 goluri si o pasa de gol in cele 7 meciuri jucate pentru Rangers. 4 milioane de euro a platit Genk pentru a-l aduce pe Ianis de la Viitorul, in vara anului trecut.

Ianis Hagi, anuntat titular in returul cu Braga

Glasgow Rangers o va infrunta, miercuri seara, pe Sporting Braga, intr-un meci din mansa secunda a 16-imilor Europa League. Ianis Hagi e anuntat din nou titular in trupa pregatita de Steven Gerrard.

Meciul va avea loc in Portugalia, incepand cu ora 19:00 – ora Romaniei. In jocul tur, disputat acum o saptamana, Rangers s-a impus cu 3-2, dupa doua reusite ale lui Ianis. Tot in aceasta seara sunt programate si doua meciuri din optimile Ligii Campionilor, incepand cu ora 22:00 – ora Romaniei: Olympique Lyon – Juventus si Real Madrid – Manchester City.

Sursa foto: twitter