Presa din Golf: ANAMARIA PRODAN INTERZISA in ARABIA SAUDITA?

ANAMARIA PRODAN, sotia antrenorului LAURENTIU REGHECAMPF, ar putea avea probleme mari in tentative de a-si urma sotul in ARABIA SAUDITA dupa ce fostul tehnician al STELEI a semnat un contract pe doi ani cu gruparea AL-HILAL.

Conform publicatiei de profil din Golf, Sport Akbar citata de Ziare.com, ANAMARIAN PRODAN ar putea avea probleme cu POLITIA RELIGIOASA din Regat din cauza trecutului tumultos al agentului de jucatori.

Citeste si: ANAMARIA PRODAN, cu mandat in Dosarul Vrajitoarelor 

Sursa citata noteaza faptul ca un grup de fani ai lui AL-HILAL  a solicitat interzicerea agentului FIFA din cauza trecutului pe care il are.
Presa din Arabia Saudita a publicat, in ultimele doua zile, mai multe informatii din trecutul sotiei antrenorului Stelei. Arabii o vad pe ANAMARIA PRODAN “o dependenta de jocuri de noroc si pornografie” deoarece locuieste in Las Vegas si a pozat in reviste pentru barbati.

Citeste si: TRADARE: Un jucator de mare viitor a rupt contractul cu firma fratilor Becali si a semnat cu Anamaria Prodan 

In replica, ANAMARIA PRODAN spune ca nu se simte in pericol si ca va merge in cele din urma in ARABIA SAUDITA. “Astea sunt tampenii. Femeile nu sunt obligate sa-si acopere fata, iar la masina, oricum, prefer sa am sofer. Pe stadion nu o sa merg si cu asta basta”, a comentat ANAMARIA PRODAN.

Sursa foto: enational.ro