Presa din Grecia: Ciprian Tatarusanu s-a inteles cu Olympiacos Pireu

Presa din Grecia informeaza ca portarul echipei Steaua Bucuresti, Ciprian Tatarusanu s-a inteles cu gruparea elena Olympiacos Pireu, formatie la care va evolua din vara lui 2014. Campioana din Liga I va putea miza pe serviciile goalkeeper-ului echipei nationale inca sase luni, insa nu va incasa niciun ban in schimbul sau.

Gavros.gr, ziarul de casa al campioanei in exercitiu a Greciei, Olympiacos, a titrat pe prima pagina a editiei de sambata ca Tatarusanu a batut deja palma cu oficialii clubului din Pireu. Potrivit sursei citate, portarul stelist va imbraca tricoul alb-rosu din vara, el urmand sa-l inlocuiasca pe Roberto Jiménez Gago, care va reveni în Spania, la Atletico Madrid, de unde a fost împrumutat in vara lui 2013.

Pentru Ciprian Tatarusanu nu va fi extrem de usor sa il inlocuiasca pe jucatorul iberic, acesta din urma avand evolutii extrem de apreciate. Aceeasi sursa noteaza si faptul ca salariul lui Tatarusanu va fi de aproximativ trei ori mai mare decat cel pe care il incaseaza in prezent de la Steaua, adica undeva in jurul a jumatate de milion de euro.

Sursa foto: prosport.ro