Presa din Portugalia anunță suma care îi va reveni Georginei dacă se desparte de Cristiano Ronaldo

Presa din Portugalia scrie că Georgina Rodriguez s-ar putea alege cu o mică avere dacă s-ar despărți de Cristiano Ronaldo. Această informație apare la scurt timp după ce presa din Spania a scris că între cei doi lucrurile nu mai sunt deloc ca înainte și că superstarul portughez de la Al-Nassr este “dezgustat de comportamentul Georginei”.

Astfel, dacă Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se vor despărți, fotomodelul argentian s-ar alege cu 35% din averea lui CR7, notează sportskeeda.com. În prezent, averea lui Cristiano Ronaldo se învârte în jurul a 1 miliard de euro, ceea ce înseamnă că partenera sa ar primi aproximativ 350 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo are cinci copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda, ultimele două fiind născute de actuala sa parteneră, Georgina.

Presa din Portugalia, citată de Marca, anunță că starul portughez “s-a săturat de Georgina” iar semnele crizei de cuplu pe care o traversează cei doi sunt din ce în ce mai evidente. CR 7 “este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă.”, conform sursei citate.

“Comportamentul lui Cristiano din ultima vreme arată două lucruri: că nu este fericit în acest moment în viața personală și că este cu atât mai neliniștit, cu cât este mai departe de mama sa, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai distant față de familie.”, a spus Quintino Aries, un psiholog consultat de jurnaliști.

Jurnalistul Daniel Nascimento a completat: “Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta. O spun de luni de zile. Ei doi nu sunt bine și este foarte probabil să se despartă. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea. Asta e realitatea. Eu zic că nu va fi nicio nuntă.”, a mai spus acesta.

În plus, bărbatul cu care Georgina Rodriguez a avut o relație înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo susține, sub protecția anonimatului, că îi oferea argentiniencei câte 2.000 de euro în fiecare lună, scrie Mundo Deportivo.

Bărbatul, care nu vrea să-și dezvăluie identitatea pentru a nu fi atacat de Georgina Rodriguez, trăia la Londra în perioada în care ar fi avut o relație cu argentinianca și îi plătea biletele de avion pentru a se întâlni în Anglia, dar și 2.000 de euro pe lună, ca ”bani de buzunar”.

Sursa foto: Daily Mail