Presa din Scoția dezvăluie motivul pentru care Glasgow Rangers ar putea opta să nu-l transfere pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut evolutii bune in tricoul lui Glasgow Rangers, insa gruparea scotiana ar putea opta sa nu-l transfere pe roman in vara.

Internationalul roman in varsta de 21 de ani a fost adus sub forma de imprumut de la Genk, cu optiune de cumparare in vara in schimbul a 5 milioane de euro.

Ianis Hagi s-a impus repede la Rangers, insa nu i-a convins in totalitate pe oficialii scotienilor. Astfel, Football Fancast scrie ca Rangers ar putea opta sa-l transfere in schimb pe ganezul Caleb Ekuban, de la Trabzonspor. 10 milioane de euro e suma solicitata de gruparea turca in schimbul fotbalistului care anul acesta a reusit 8 goluri si 6 assisturi.

“Ganezul stie fotbalul britanic dupa ce a evoluat pentru Leeds si e un jucator mai periculos pe faza ofensiva”, noteaza sursa citata. Caleb Ekuban a evoluat in cariera sa pentru Chievo, Sudtirol, Lumezzane, Renate, Partizani Tirana, Leeds United si Trabzonspor. 3 goluri si doua assisturi a reusit Ianis Hagi in cele 11 meciuri jucate pana acum pentru Rangers.

Sursa foto: twitter