Presa engleza: Chelsea vrea sa-l cumpere pe Chiriches. Vezi suma oferita celor de la Tottenham

Jurnalistii britanici au scris ca echipa Chelsea este foarte interesata de serviciile lui Vlad Chiriches, tehnicianul portughez Jose Mourinho remarcandu-l pe fundasul roman inca din perioada Steaua. 

Presa britanica a anuntat, luni, ca gruparea de pe Stamford Bridge a pregatit o oferta de 15 milioane de lire sterline (18 milioane de euro – dublu fata de cat au platit cei de la Tottenham Stelei) pentru a-l transfera pe Vlad Chiriches.

Chiriches este dorit de Jose Mourinho la pachet cu brazilianul Paulinho, pentru care ofera alte 20 de milioane de lire sterline.

“Mourinho este gata sa plateasca 15 milioane de lire pentru talentatul fundas al lui Tottenham. Fostul jucator al Stelei a fost dorit la Chelsea si in vara, iar evolutiile sale au fost foarte solide de la transferul la Tottenham, gruparea din norul Londrei avand opt meciuri fara gol primit cu el pe teren”, a notat Caughtoffside.

Giovani Becali a dezvaluit, in urma cu ceva timp, ca i l-a propus lui Jose Mourinho pe Vlad Chiriches in perioada in care portughezul era la Real Madrid, insa transferul nu s-a realizat.

Vlad Chiriches are la Tottenham un salariu de 1,2 milioane de lire pe an.

Sursa foto: four four two