Presa engleza: Dan Petrescu va fi noul antrenor al lui Crystal Palace

Presa din Marea Britanie anunta ca trecerea tehnicianului Dan Petrescu de pe banca celor de la Dinamo Moscova pe cea a „lanternei rosii” din Premier League, Crystal Palace, este ca si perfectata.

Jurnalistii de la Daily Mirror au facut acest anunt subliniind si faptul ca partile s-au inteles si asupra salariului pe care cel supranumit „Bursucul” il va avea in cei trei ani de contract cu gruparea londoneza.

Astfel, Dan Petrescu a batut palma pentru un contract valabil pe trei sezoane, cu un salariu anual de 2,1 milioane de euro. “E foarte important ca Dan Petrescu sa devina antrenorul lui Crystal Palace. Vrea acest lucru si cred ca se va realiza”, ar fi declarat Victor Becali pentru Daily Mirror.

Crystal Palace ocupa ultimul loc in Premier League, cu doar 4 puncte stranse in 11 etape, si nu mai are antrenor din 23 octombrie, cand s-a despartit de Ian Holloway.

Dan Petrescu (45 de ani) se afla pe banca lui Dinamo Moscova din 2012, iar in cariera sa de antrenor a mai trecut pe la Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni si Kuban Krasnodar.

Sursa foto: uefa.com