PRESA INTERNATIONALA ELOGIAZA NATIONALA de HANDBAL FEMININ A ROMANIEI: SI-A ARATAT CLASA

Presa internationala se inclina in fata nationalei feminine de handbal a ROMANIEI dupa victoria splendida obtinuta in fata BRAZILIEI, 25-22, in optimile de finala ale Campionatului Mondial din DANEMARCA. Jurnalistii straini au remarcat defensiva agresiva si eficienta a “tricolorelor” si o ridica in slavi pe PAULA UNGUREANU, desemnata jucatorul meciului.

Iata cateva dintre cele mai importante reactii:

“ROMANIA nu a impresionat in grupe, acolo unde doua victorii asteptate cu Puerto Rico si Kazahstan au fost urmate de trei infrangeri cu Spania, Norvegia si Rusia. Insa echipa din Estul Europei si-a aratat clasa in optimi. Beneficiind de o defensiva solida si de evolutia uimitoare a portarului PAULA UNGUREANU, romancele au eliminat gazdele Olimpiadei”, scriu cei de la handball-worldcom intr-un material ce are ca titlul: “Ungureanu devine cosmarul Braziliei”.

CITESTE SI: CM de HANDBAL FEMININ 2015: ROMANIA – BRAZILIA 25-22 (13-8). TRICOLORELE AU INVINS CAMPIOANELE MONDIALE!

“Campioana mondiala in exercitiu este eliminata din competitie. ROMANIA a reusit sa invinga Brazilia cu scorul de 25-22 si a pus capat dominatiei echipei sud-americane”, scrie si site-ul oficial al competitiei, denmark2015com.

“ROMANIA a socat campioana mondiala, BRAZILIA, si s-a calificat in sferturile de finala dupa un meci in care a fost echipa mai buna si in care sud-americancele nu au reusit sa gaseasca solutiile pentru a reveni. Campioanele nu au evoluat la capacitate maxima, iar evolutia lor nu a fost suficienta pentru a trece de europence, care s-au impus cu scorul de 25-22”, noteaza si cei de la planet-handballcom.

ROMANIA a obtinut o calificare splendida in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de handbal feminin dupa o victorie de exceptie in fata detinatoarei trofeului, BRAZILIA, scor 25-22.

Gratie acestui rezultat, “tricolorele” si-au asigurat calificarea la turneul preolimpic de anul viitor.

Sursa foto: sport