ALERTA LA VATICAN! ANUNT SOCANT DESPRE PAPA FRANCISC

LUIGI BETTAZZI, PAPA FRANCISC, SOC LA VATICAN PONTIFICAT SCURT, DEMISIE PAPA, PAPA DEMISIONEAZA, CINCI ANI,

Presa internationala au publicat o serie de informatii, in ultimele zile, potrivit carora PAPA FRANCIS (77 de ani) ar fi grav bolnav, unele surse afirmand chiar ca acesta ar fi pe moarte.

Motive serioase de ingrijorare au aparut dupa ce conducatorul Besericii Catolice si-a anulat mai multe evenimente, in ultimele luni, surse din anturajul cancelariei papale afirmand ca Suveranului Pontif i s-au recomandat mai multe zile de repaus.

Citeste si: SECRETUL de la VATICAN care ar putea schimba LUMEA CRESTINA

Revista americana Globe speculeaza insa ca Papa Francisc este mult mai bolnav decat lasa sa se inteleaga Vaticanul. Jurnalistii revistei considera chiar ca Suveranul Pontif este pe moarte si ca “indispozitia” repetata de care da dovada Papa este mai mult decat alarmanta.

Dupa ce a fost ales Papa, in martie 2013, Jose Mario Bergoglio nu a avut niciodata concediu, desi are sanatatea fragila din cauza unei suferinte pulmonare vechi de zeci de ani.

CITESTE SI: MEXIC: VICTIMELE ABUZURILOR SEXUALE ALE PREOTILOR CATOLICI I-AU ADRESAT O SCRISOARE PUBLICA PAPEI FRANCISC

Nascut in 1936 in Buenos Aires, JORGE BERGOGLIO a fost arhiepiscop de Buenos Aires din 1998. Papa Francisc s-a nascut in Argentina, dar provine dintr-o familie de italieni. Din 1998, Jorge Mario Bergoglio a fost Arhiepiscop de Buenos Aires, fiind numit cardinal in 2001.