Presa italiană a analizat FCSB! Jucătorii lui Dică sub lupă! Cine este pericolul numărul 1 pentru Lazio

Presa italiană a analizat formația roș-albastră înaintea duelurilor dintre FCSB și Lazio Roma din 16-imile de finală din Europa League. În opinia publicației Punto Sport News, cel mai periculos jucător de la FCSB este Florinel Coman.

“El este pericolul, câtă calitate are acest mijlocaș! A ‘explodat’ anul trecut la Viitorul și chiar și Chelsea s-a interesat de el. În România este considerat mai talentat decât Kylian Mbappe. Viteza și tehnica sunt principalele lui calități”, a scris sursă citată. De asemenea, Dennis Man și Florinel Tănase sunt considerați și ei jucători ce trebuie luați în seamă.

“Man este capabil să schimbe ritmul prin inventivitatea și calitățile sale, similare cu cele ale lui Coman. Nu întâmplător a marcat opt goluri și a dat opt pase decisive. Căpitanul Florin Tănase joacă în centru, are o experiență mare și un șut periculos”, a mai scris sursa citată.

Cum au fost descriși ceilalți jucători:

Harlem Gnohere: Nu este foarte rapid, dar profită de orice șansă prin fizicul sau impunător.
Constantin Budescu: Un jucător cu mare experiență și calitate, ce joacă rolul unui număr 10.
Dragoș Nedelcu: Un mijlocaș talentat care recuperează multe mingi, capabil să joace chiar și în centrul defensivei.
Mihai Pintilii: Excelent când ai nevoie de un jucător care să facă munca murdară de la mijlocul terenului.
Ionuț Larie, Mihai Bălașa și Bogdan Planic: Se sincronizează foarte bine și au un nivel tehnic bun.
Gabriel Enache și Marko Momcilovic: Sunt fundași laterali pe care te poți baza.

În concluzie, jurnaliștii italieni scriu că Lazio nu va avea o misiune deloc ușoară. “Nu va fi o joacă de copii pentru Lazio. Sigur, valoarea este de partea lui Lazio, dar FCSB este un adversar imprevizibil, în special în linia ofensivă”, a conchis sursă citată.

Partida tur dintre FCSB și Lazio va avea loc pe 15 februarie, de la 22.05, în timp ce returul este programat pe 22 februarie, la Roma, de la ora 20.00.

Sursă traducere: ziare.com