PRESA STRAINA a dezvaluit cine va fi noul ANTRENOR al echipei STEAUA BUCURESTI

Presa din tara vecina, Bulgaria, a dezvaluit cine va fi noul antrenor al echipei STEAUA BUCURESTI. Jurnalistii de la sud de Dunare au scris ca LAURENTIU REGHECAMPF se va intoarce pe banca tehnica a formatiei unde a cunoscut consacrarea atat ca jucator cat si ca antrenor.

STEAUA BUCURESTI a numit un tehnician interimar la conducerea echipei, DUMITRU DUMITRIU ocupandu-se de pregatirea campioanei Romaniei (ajutat de Nicolae Dica). Acest lucru se va schimba din iarna. Jurnalistii de la Sportal  vorbesc despre o revenire a lui LAURENTIU REGHECAMPF, acesta urmand sa se desparta de LITEX LOVECI.

CITESTE SI: MIREL RADOI A DEMISIONAT DE LA STEAUA

“LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul lui Litex, e favorit sa preia gigantul Romaniei, STEAUA BUCURESTI. Echipa a ramas fara antrenor dupa ce Mirel Radoi si-a dat demisia in urma infrangerii cu Astra, scor 0-1. Pana la numirea noului antrenor, echipa va fi condusa de Dumitru Dumitriu”, precizeaza jurnalistii bulgari de la Sportal.

Revenirea lui LAURENTIU REGHECAMPF la STEAUA BUCURESTI este anuntata si de postul de televiziune Digisport, sursele acestora confirmand faptul ca antrenorul isi doreste sa se intoarca la echipa unde a avut cele mai importante performante de pana acum din cariera de antrenor.

CITESTE SI: ADIO, DAR RAMAN CU TINE! MIREL RADOI VA OCUPA O FUNCTIE DE CONDUCERE LA STEAUA

LAURENTIU REGHECAMPF a semnat un contract valabil pentru urmatorii trei ani cu Litex, iar daca va pleca mai devreme de la echipa trebuie sa plateasca 400.000 de euro. Exista insa si o clauza conform careia antrenorul roman poate pleca gratis doar in iarna acestui an.

Sursa foto: sport