Presedinte Google: Internetul va disparea. Se va dezvalui o lume foarte interesanta, veti putea interactiona cu lucrurile din camera

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google, a declarat, joi, ca internetul va disparea in forma pe care oamenii o cunosc in prezent, informeaza hollywoodreporter.com.

La sfarsitul unei dezbateri organizate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elvetia, Eric Schmidt a intervenit prin intermediul unei transmisiuni web.

Presedintele executiv al Google a fost intrebat care sunt predictiile sale privind viitorul internetului. “Voi raspunde foarte simplu ca internetul va disparea”, a declarat Eric Schmidt.

Citeste si: UNIUNEA EUROPEANA AR PUTEA LUA O DECIZIE NEASTEPTATA IN CAZUL UNOR GIGANTI DE INTERNET PRECUM GOOGLE

“Vor fi atat de multe adrese IP… atat de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le poti purta, lucruri cu care interactionezi fara sa iti dai seama”, a explicat el.

“Aceste lucruri vor fi parte a fiecaruia tot timpul. Imaginati-va ca intrati intr-o camera si camera este dinamica. Si, cu permisiunea voastra, puteti interactiona cu lucrurile din camera”, a spus Schmidt.

“O foarte personalizata, foarte interactiva si foarte, foarte interesanta lume se va dezvalui”, a adaugat acesta. 

Citeste si: Twitter a inceput sa trimita mesaje utilizatorilor sa nu mai publice fotografii de pe Instagram