PRESEDINTE UDMR: Nu cred ca ar fi o problema daca GUVERNUL PONTA ar face o PAUZA

KELEMEN HUNOR, presedintele UDMR, considera ca o MOTIUNE de CENZURA la toamna nu inseamna automat ca Guvernul va pleca acasa, avand in vedere ca deocamdata PNL si UDMR nu detin majoritatea parlamentara.

In aceeasi ordine de idei, KELEMEN HUNOR a declarat, miercuri la postul de radio RFI, ca in eventualitatea schimbarii Guvernului PONTA, ca nu ar fi nici o problema daca actualul EXECUTIV ar face o pauza dupa mai bine de patru ani de zile.

CITESTE SI: HUNOR: TEODOROVICI sau PONTA trebuie sa demonstreze cu CIFRE exacte MASURILE FISCALE 

“Nu am discutat cu liberalii despre acest demers, nu am vazut nici subiectul MOTIUNII de CENZURA. Deocamdata, noi nu avem majoritate impreuna cu liberalii sau liberalii impreuna cu noi nu avem majoritate. Ar trebui sa discutam si subiectul, ar trebui sa vedem daca se poate forma o majoritate, dar eu cred ca nu ar fi nici o problema daca actualul GUVERN ar face o PAUZA dupa mai bine de patru ani de zile”, a declarat, la RFI, KELEMEN HUNOR.

“Nu depinde de noi, cum se pare ca nu depinde nici de liberali, pentru ca aici matematica, cifrele, aritmetica sunt argumentele cele mai importante. Daca GUVERNUL PONTA are sustinere in continuare in Parlament, atunci noi putem sa depunem o MOTIUNE de CENZURA, este un exercitiu democratic, un instrument constitutional, dar nu inseamna automat ca GUVERNUL va pleca acasa”, considera liderul UDMR.

CITESTE SI: KELEMEN despre prezenta premierului la BAKU: A fost o GRESEALA POLITICA 

Sursa foto: jurnalul