Preşedintele asociaţiei „Copiii Satanei” a murit

Președintele asociației ”Copiii Satanei” a murit sâmbătă, 13 februarie, chiar în ziua în care ar fi împlinit 58 de ani. Marco Dimitri, cel mai faimos satanist din Europa, a suferit un atac de cord.

Marco Dimitri s-a născut la Bologna, a rămas orfan la vârsta de 14 ani și a trăit foarte mult timp pe străzi. Pasiunea pentru cultura satanistă a descoperit-o în armată, iar în 1982 a devenit președinte al organizației „Bambini di Satana”.

Marco Dimitri a participat la diverse talk-show-uri și alte emisiuni în care a exprimat critici dure împotriva culturii catolice oficiale. A fost anchetat în mai multe rânduri și închis pentru 14 luni, însă și-a menținut inocența și a fost exonerat, scrie TGcom24.

Marco Dimitri declara că Satana nu se referă la închinarea la rău, ci este mai degrabă un simbol al faptului că ești un adversar care se opune unui sistem represiv. Biserica este „represivă și forțează omul să stea în genunchi, cu legi care nu au fost create de Hristos, ci de om, pentru a-l îmbogăți”.

Sursa foto: BBC