Presedintele Basescu acuza PARLAMENTUL ca intimideaza JUSTITIA

Presedintele Basescu acuza PARLAMENTUL ca intimideaza JUSTITIA

Presedintele Traian Basescu a tinut sa condamne declaratia politica adoptata miercuri de Parlament, prin care i se cere demisia in urma scandalului in care este implicat fratele sau, afirmand ca Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea, atata timp cat in document sunt preluate integral doar sustinerile acestuia, nu si pe ale acuzatului.

Declaratia Parlamentului preia integral sustinerile clanului Bercea care judeca inaintea justitiei. Este un lucru extrem de grav pe care l-a facut Parlamentul, o actiune de intimidare a Justiei, toata declaratia se sustine pe franturile de filmari pe care le-a oferit clanul Bercea”, a spus presedintele.

Dupa ce a subliniat ca acest clan se afla atentia structurilor de securitate inca din anul 2001, presedintele Basescu a tinut sa condamne faptul ca nimeni nu ia in consideratie punctele de vedere ale celui acuzat si nici faptul ca fratele sau a facut denuntul de santaj si anul trecut si anul acesta.

Citeste si: Informatie Bomba! Presedintele Basescu ar putea demisiona

“As sublinia un singur lucru. Ati aflat din declaratia directorului SRI ca acest clan este in atentia serviciilor din 2001. Nimeni nu observa doua lucruri fundamentale. Faptul ca pentru prima data membrii acestui clan, in frunte cu liderul lor, au fost condamnati in mandatul meu. Nimeni nu ia in consideratie punctele de vedere ale celui acuzat, totul se sprijina pe probele prezentate de clan. Nimeni nu ia in consideratie faptul ca fratele meu a facut denuntul de santaj si anul trecut, si anul acesta. Eu m-am abtinut sa fac orice fel de declaratie, desi am spus ca stiu punctul de vedere al fratelui meu”, a mai spus Basescu.

Seful statului a adaugat ca “Declaratia Parlamentului a fraternizat cu clanul Bercea, fiind preluata din punctele de vedere ale Antena 3, reprezentanti ai clanului si abordeaza in general realitatile clanului Bercea”.

Vezi aici declaratiile integrale ale presedintelui