Presedintele Basescu participa joi si vineri la Consiliul European de la Bruxelles

Presedintele Basescu a vorbit cu Petro Porosenco: Romania este ingrijorata de concentrarea unitatilor militare ruse la frontiera Ucrainei

Presedintele Traian Basescu ca fi prezent joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala, care mai precizeaza ca seful statului va sustine inainte de plecarea la Bruxelles, in jurul orei 09.45, o declaratie de presa pe Aeroportul “Henri Coanda”, in Salonul oficial.

Astfel, in cursul dupa-amiezii Traian Basescu va participa la Summitul Partidului Popular European, apoi la reuniunea Consiliului European cu presedintele Parlamentului European, urmata de prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European.

Citeste si: TRAIAN BASESCU A AFECTAT INDEPENDENTA JUSTITITIEI, SUSTINE CSM

Totodata, joi seara seful statului participa la Bruxelles la sediul Consiliului European la dineul de lucru separat al sefilor de stat si de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri, seful statului va participa la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, urmând ca in jurul orei 13.45 (ora României), sa sustina o declaratie de presa.