Presedintele CCA, KYROS VASSARAS, in Comisia de Arbitri a UEFA

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din Romania, grecul KYROS VASSARAS, face din nou parte din comisia care se ocupa de dezvoltarea arbitrajului la nivel european, COMISIA de ARBITRI a UEFA, a anuntat Federatia Romana de Fotbal (FRF).

KYROS VASSARAS (49 de ani) s-a mai aflat in COMISIA de ARBITRI a UEFA de la finalul carierei sale de ”central”, in 2009, pana anul trecut. ”UEFA a continuat sa ma sustina, iar cea mai buna dovada o reprezinta faptul ca, pana la revenire, pozitia mea nu a fost ocupata de altcineva. In plus, am devenit Senior Instructor al programului CORE (Centre of Refereeing Excellence) de pregatire a arbitrilor din Europa”, a precizat presedintele CCA.

CITESTE SI: KYROS VASSARAS a fost prezentat OFICIAL! Afla ce promite noul sef al CCA

Mandatul lui KYROS VASSARAS in COMIISIA de ARBITRI a UEFA dureaza patru ani, pana in 2019. Un nume nou in comisie este cel al portughezului Pedro Proença.

COMISIA de ARBITRI a UEFA ii cuprinde pe presedintele Angel Villar Llona (Spania), vicepresedintele Karen Espelund (Norvegia), pe seful arbitrilor, Pierluigi Collina (Italia), adjunctii Marc Batta (Franta), Hugh Dallas (Scotia) si membrii Dagmar Damkova (Cehia), David R. Elleray (Anglia), Herbert Fandel (Germania), Bo Karlsson (Suedia), Nikolai Levnikov (Rusia), Pedro Proença (Portugalia), Vladimir Sajn (Slovenia), Jaap Uilenberg (Olanda), KYROS VASSARAS (Grecia).

”Ma bucura faptul ca revenirea mea in comisie a fost sustinuta atat de Federatia Romana de Fotbal (FRF), cat si de Federatia Greaca, prin propunerea mea de catre ambele. Principalul scop al fiecarui membru in parte si al intregii comisii este dezvoltarea a arbitrajului in Europa si cresterea nivelului arbitrajelor. As remarca faptul ca, in ultimii doi ani, arbitrii romani au participat la competitii importante si turnee finale la nivel mondial. Rezultat al bunei cooperari intre Comisia Centrala si arbitri si al sustinerii de care au benficiat din partea FRF”, a mai punctat KYROS VASSARAS.

Sursa foto: sport.ro