PRESEDINTELE CCR, AUGUSTIN ZEGREAN, RECLAMAT LA CNCD

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR), AUGUSTIN ZEGREAN, a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), pentru un discurs tinut la un eveniment al comunitatii evreiesti.

PLANGEREA impotriva lui AUGUSTIN ZEGREAN a fost depusa de senatorul UNPR MARIAN VASILIEV, presedintele Comisiei pentru egalitatea de sanse din Senat. “Cele 10 porunci, decalogul, reprezinta prima mare incercare de legiferare, de codificare a legislatiei omenirii. In decursul vremii, sigur ca ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici in ziua de astazi.

Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta – cine o fi tatal tau cand fecundarea este facuta in vitro? – Cine o fi mama ta cand ai fost purtat in pantec de o mama surogat? – Dar daca tatal tau este un barbat si mama ta este tot un barbat?

CITESTE SI: ZEGREAN: Daca hotararea Senatului in cazul SOVA este neconstitutionala se va relua votul 

Sa nu fi desfranat este cea de-a saptea porunca – Pai in ziua de astazi, domnule Zgonea, statele se forteaza sa adopte legi ale desfranarii pentru ca se vorbeste tot mai des despre legea prostitutiei?

Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau – sigur ca marturia mincinoasa este pedepsita de toate legislatiile, suntem martori dintotdeauna a delatiunii si au practicat-o oamenii cu mare placere”, a declarat AUGUSTIN ZEGREAN in discursul incriminat de MARIAN VASILIEV in plangerea depusa la CNCD.

CITESTE SI: PONTA: Societatea romaneasca recunoaste rolul fundamental al comunitatii evreiesti 

Sursa foto: realitatea.net