Presedintele CE, JEAN CLAUDE JUNKER, transmite condoleante in urma incendiului din clubul Colectiv

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis sambata un mesaj de condoleante familiilor si prietenilor victimelor incendiului produs vineri noaptea intr-un club din Bucuresti, care s-a soldat cu 27 de morti si aproximativ 200 de raniti, informeaza un comunicat al CE.

“Din partea Comisiei Europene doresc sa exprim condoleantele mele familiilor si prietenilor victimelor accidentului tragic de aseara dintr-un club din Bucuresti”, a afirmat presedintele CE, potrivit comunicatului.

“Sunt foarte intristat sa vad atatea vieti tinere gasindu-si sfarsitul intr-un mod atat de tragic. Gandurile mele sunt alaturi de familiile si prietenii indurerati, precum si alaturi de cei care depun toate eforturile pentru salvarea si ajutorarea victimelor”, a precizat Juncker.

CITESTE SI: TRAGEDIE in club Colectiv: 27 MORTI si peste 146 de RANITI. Discutii intre IOHANNIS, OPREA si ARAFAT. UPDATE

Ultimul bilant al incendiului de vineri seara din Club Colectiv arata 27 de persoane decedate si alte 146 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitala, a anuntat, sambata dimineata, secretarul de stat Raed Arafat, precizand ca 17 dintre decedati nu au fost identificati.

Arafat a precizat ca 17 din cele 26 de persoane decedate in afara spitalelor nu au fost identificate. De asemenea, sunt neidentificati 5 din cei 146 de raniti internati la acest moment.

CITESTE SI: TRAGEDIE in club COLECTIV: PARCHETUL GENERAL a preluat ancheta in cazul incendiului 

Vineri seara, clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – “Mantras of war”. Intrarea la acest concert a fost libera, iar accesul in club s-a facut incepand cu ora 20.30.

Sursa foto: caleaeuropeana