Presedintele CJ IASI, CRISTIAN ADOMNITEI, SCAPA de ARESTUL la DOMICILIU

Curtea de Apel Iasi a decis definitiv inlocuirea arestului la domicliu cu masura controlului judiciar pentru 30 de zile in cazul liberalului CRISTIAN ADOMNITEI, presdintele Consiliului Judetean Iasi.

Urmare a deciziilor judecatorilor, el nu va putea reveni la sefia Consiliului Judetean, functie din care este suspendat. in plus, el nu are voie sa se apropie sau sa comunice cu inculpatii din dosarul in care este cercetat, cu ceilalti suspecti sau cu martori. Totusi, Adomnitei poate sa paraseasca teritoriul tarii pe perioada cercetarii. Daca nu respecta aceste decizii, controlul judiciar poate fi inlocuit cu o masura preventiva mai aspra.

CITESTE SI: CRISTIAN ADOMNITEI a fost SUSPENDAT din functia de presedinte al CJ IASI

CRISTIAN ADOMNITEI este cercetat pentru favorizarea faptuitorului şi fals intelectual, intr-un dosar privind nereguli referitoare la un parteneriat cu o firma privata care a avut ca obiect promovarea judetului. in acelasi dosar sunt anchetate de procurorii DNA Iasi si Cristina Teodora Jinga, Carmen Irimescu, doua angajate ale CJ Iasi, si Letitia Popa.

CITESTE SI: CRISTIAN ADOMNITEI, in AREST LA DOMICILIU. Presedintele CJ IASI s-a SUSPENDAT din toate functiile detinute in PNL. UPDATE 

Sursa foto www.rtv.ro