Presedintele-director general al RADIO ROMANIA, OVIDIU MICULESCU, este URMARIT PENAL

OVIDIU MICULESCU (foto), presedintele-director general al Radio Romania, este URMARIT PENAL de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, a comunicat biroul de presa al institutiei pentru HotNews.ro. OVIDIU MICULESCU este suspectat de ABUZ in SERVICIU, alaturi de alti zece fosti sau actuali membri ai Consiliului de Administratie al radioului public.

 Cei zece urmariti penal sunt Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejarel-Nicolae, Mosneag Doina, Alexandru Bertzi, Radulescu Adelina, Moise Valentin Adrian, Ana Florea si Savu Ileana. Procurorii ii acuza pe cei 11 ca in perioada iulie 2011 – ianuarie 2014 ar fi participat la luarea unor decizii in sedintele Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune in urma carora au fost incheiate mai multe contracte de prestari servicii, in baza carora ar fi obtinut in mod ilegal foloase patrimoniale in cuantum total de aproximativ 400.000 lei.
 
OVIDIU MICULESCU este un personaj extrem de controversat. Dupa ce a ocupat functia cu sprijinul PSD, el a fost declarat incompatibil de ANI, si a fost tinta mai multor acuzatii de cenzura din partea ziaristilor Radio Romania.
 
Sursa foto: MIHAICRAIU.RO