Presedintele IOHANNIS face, luni si marti, o vizita oficiala in CROATIA

Presedintele KLAUS IOHANNIS se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarović, precum si cu premierul Zoran Milanović.

Potrivit anuntului de presa transmis de Administratia Prezidentiala, seful statului va avea, luni, de la ora 17.00 (ora Romaniei), la sediul Guvernului din Zagreb, convorbiri oficiale cu prim-ministrul Zoran Milanović.

La ora 18.30 (ora Romaniei) este programata ceremonia primirii oficiale la Palatul Prezidential, de la ora 18.40 urmand sa aiba loc convorbiri tête-à-tête cu presedintele Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarović, urmate, la ora 19.00, de convorbiri oficiale.

CITESTE SI: PONTA il CRITICA pe IOHANNIS in presa internationala: Sunt dezamagit. A tinut partea PNL-ului

Ulterior, de la ora 19.45 (ora Romaniei), presedintii Klaus Iohannis si Kolinda Grabar-Kitarović urmeaza sa sustina o declaratie de presa comuna.

Un dineu oficial oferit de presedintele Republicii Croatia in onoarea presedintelui Romaniei este prevazut sa aiba loc de la ora 20.00, la Palatul Prezidential.

Marti, presedintele Klaus Iohannis va participa, de la ora 10.40 (ora Romaniei), la ceremonia depunerii unei coroane de flori la monumentul memorial “Vocea victimelor croate – Zidul durerii”, la Cimitirul Mirogoj din Zagreb.

CITESTE SI: VIDEO GAFA MONUMENTALA a PNL: Cum il BARFESC BLAGA si GORGHIU pe IOHANNIS

De la ora 11.00, seful statului roman are programata o intalnire cu presedintele Saborului (Parlamentului), Josip Leko.

 Sursa foto www.presidency.ro